Aankoop pand

21 sep 2016

Verbouw nieuw aangekocht pandVerbouw nieuw aangekocht pandVerbouw nieuw aangekocht pand

Al jaren kampen wij met een chronisch gebrek aan ruimte. Met de aankoop van het pand, achter onze reeds bestaande gebouwen en direct gelegen aan de IJssel, kunnen we wat dat betreft weer een mooie sprong voorwaarts maken. Het aloude gezegde luidt immers  “buurman’s grond is vaak maar 1 keer te koop”  en deze is in ieder geval prima van toepassing op deze aankoop.

Dit oude en authentieke pand deed vroeger dienst als voorraadhal voor het drogen van hout en stond de afgelopen jaren leeg. Direct na de aankoop van dit ongeveer 800 m2 grote pand op 12 september 2016, zijn de opknap-werkzaamheden gestart en over ongeveer 3 maanden zal er een geheel vernieuwd en aangepast pand staan, waar we de komende jaren weer echt mee vooruit kunnen. Met de aankoop van dit pand beschikken wij dus nu over een bijna 7.000m2 groot terrein, welke zich nu dus strekt vanaf de IJsselweg tot aan de IJssel.

Inmiddels wordt de staalconstructie geplaatst en om u een beeld te geven van de situatie per heden, kunt u bijgaande foto bekijken.

De komende weken/maanden zullen wij u op de hoogte blijven houden van de verbouw-activiteiten.

In combinatie met de revitalisering-werkzaamheden aan de IJsselweg, die hopelijk eind 2016 gereed zijn, mogen we hier echt wel spreken van een bijzonder actieve eindsprint richting het jaar 2017.

Komt u gerust eens kijken!