Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker in onze samenleving.

People

Het doel van ons Arbo-beleid is het bevorderen van veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, gericht op het voorkomen van arbeid gerelateerde gezondheidsschade. Onze montagemedewerkers beschikken over een VCA-certificaat of VCA-vol-certificaat.

Ons materieel en gereedschap voldoen aan de veiligheidsnormen NEN 3140. Er wordt doorlopend geïnvesteerd in hulpmiddelen en instrumenten.

Planet

Ons wagenpark voldoet aan alle wettelijke eisen en onze bussen zijn voorzien van de allernieuwste motoren, Deze zijn dan ook zo schoon dat de belasting van de luchtkwaliteit nagenoeg geen rol meer speelt.

Onze bussen zijn uitgerust met Moving Intelligence Systems. Wij kunnen dus live het verkeersgedrag van onze medewerkers volgen en hen eventueel direct aanspreken bij het overschrijden van de maximale snelheid of het vertonen van roekeloos rijgedrag. Ook de banden worden met grote regelmaat gecontroleerd en op spanning gehouden. Dit alles zorgt voor een langere levensduur en een forse brandstofbesparing en dat is beter voor het milieu en dus de mens.

Afval wordt gescheiden, zowel op kantoor als op locatie. Metaal, papier, hout, plastic, chemisch afval en restafval wordt direct gescheiden.

Het inkopen van producten vindt zoveel mogelijk plaats bij totaalleveranciers. Hierdoor zijn er minder transportbewegingen nodig en wordt de CO2 uitstoot verlaagd.

Met het digitaliseren van interne en externe communicatie wordt het papierverbruik aanmerkelijk verlaagd. Ook onze facturen en offertes worden digitaal verzonden.

Profit

Alwood Montage is een modern en enthousiast  familiebedrijf met respect voor mens en milieu. Onze bilk is gericht op de toekomst en bij ons geldt nog altijd “afspraak is afspraak”. Wij gaan en staan voor langdurige relaties met onze opdrachtgevers, leveranciers, personeel en collega bedrijven.