Wij maken waar wat u belooft

Alwood is al jaren een toegevoegde waarde voor haar opdrachtgevers op het gebied van afbouw en montage. De typisch Achterhoekse mentaliteit wordt zeer gewaardeerd door onze trouwe opdrachtgevers en daar zijn wij best wel trots op. Vanuit Terborg worden onze mensen ingepland op alle voorkomende projecten door heel Nederland, maar ook daarbuiten.

Wij maken waar wat u uw opdrachtgevers belooft. Of het nu gaat om de montage van winkelinrichtingen, wand- en plafondsystemen, magazijnstellingen of het monteren van kunststof- en aluminium kozijnen: wij zijn uw partner. De optelsom van uw product en onze montage maakt een project tot een succes.

Wij profileren ons graag als verlengstuk van uw onderneming. Pas als uw opdrachtgever tevreden is, zijn wij dat ook. We denken graag met u mee qua planning, uitvoering en begeleiding van de projecten.

Voor een persoonlijk gesprek nodigen wij u graag uit, om onder het genot van een heerlijk dampend kopje koffie, de mogelijkheden op het gebied van montage van uw producten te bespreken. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten en willen ook u graag overtuigen.