Doorgaan naar content
Alwood
 • Kozijn in de natuur wat duurzaamheid uitspreekt.

  Onze duurzame ambitie

  Duurzaam ondernemen is een speerpunt in ons werk omdat wij bewuste keuzes willen maken voor de nieuwe generatie.

  Leefomgeving, mens & maatschappij, toekomstbestendig

  Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en zeker ook niet uit het bedrijfsleven. Wij werken als bedrijf binnen VHZ met het internationale ESG-model, dat we aan onze eigen ambities hebben aangepast. In de afbeelding hiernaast zie je hoe het model is opgebouwd. Alles draait om de termen Environmental, Social en Governance. In onze visie betekent het dat we werken aan een betere leefomgeving, met oog voor mens en milieu, vanuit een toekomstbestendig beleid. Op die manier kunnen we met elkaar in ons dagelijkse werk, bijdragen aan duurzame kozijnoplossingen.

  Duurzame relaties en partnerships 

  Wij geloven dat we samen met andere partijen toekomstbestendige toegevoegde waarde kunnen leveren aan mens, milieu en omgeving. Met onze klanten en partners gaan wij voor langdurige samenwerkingsverbanden. Openheid, heldere afspraken en persoonlijk zakendoen zijn hierbij onze uitgangspunten.

  VCA-gecertificeerd

  Onze ervaren medewerkers zijn VCA-gecertificeerd, wat betekent dat veiligheid en kwaliteit bij ons in de genen zitten. Als organisatie zijn we nog klein genoeg om een persoonlijke service te bieden en groot genoeg om de continuïteit van zelfs de meest omvangrijke projecten te waarborgen. De mensen van Alwood zijn bovendien niet alleen gekwalificeerde vakmensen, het zijn vooral ook echte probleemoplossers.

  Het ESG-model over duurzaamheid van VHZ Groep.

  ‘Wij zorgen voor onze medewerkers’

  Bewuste keuzes voor de lange termijn

  We investeren in groei en ontwikkeling van onze medewerkers en hechten veel belang aan een open en informele bedrijfscultuur.

  Veilige en gezonde arbeidsomstandigheden

  Wij dragen bij aan de gezondheid van onze medewerkers door een veilige werkplek te garanderen die conform de Arbo-regels is.

  Veiligheidsnormen staan bij ons voorop

  We zorgen voor NEN-goedgekeurd gereedschap waarmee onze medewerkers op de juiste manier veilig kunnen werken.

  Persoonlijke aandacht bij Alwood.

  Afvalloze bouwplaats

  Op de bouwplaats zorgen we voor een maximale scheiding van het bouwafval. Op die manier werken we mee aan het recyclen van zaagafval en reststukken, die weer gebruikt kunnen worden als nieuwe grondstof voor de productie van bouwmaterialen. Dat doen we ook met kozijnen die vervangen worden aan het eind van hun levensduur. We reduceren bovendien afvalstromen in ons hele bedrijfsproces en verminderen wij het papiergebruik op kantoor.

  Collega bezig met montage van kastdeuren bij een project.

  Alwood is onderdeel van VHZ

  VHZ is de marktleider in Nederland met duurzame kozijnoplossingen.

  Werken bij Alwood?

  Heb je een goed gevoel voor kwaliteit in je werk en maak je als vakman graag mooie dingen?

  We staan altijd open voor nieuw montagetalent. Kom eens langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek. Wie weet werk je binnenkort wel bij ons.