Doorgaan naar content
Alwood

  We monteren kozijnen door het hele land

  Waarom werken we voor vrijwel alle grote kozijnfabrikanten in Nederland? Gewoon, omdat we ze maximaal ontzorgen met een planning die naadloos past in hun eigen bouwschema en met een resultaat dat klopt tot het laatste detail.

  Kozijnmontage

  Van welk materiaal je de kozijnen ook wilt laten monteren, wij draaien onze hand er niet voor om.

  Kunststof kozijnen
  • Duurzame kozijnen met minimaal onderhoud
  Kunststof kozijn montage.
  Aluminium kozijnen
  • Stijlvol en toepasbaar op grote hoogte
  Houten kozijnen
  • Flexibel in plaatsingsmogelijkheden

  Hoe gaan wij te werk?

  We kunnen natuurlijk veel vertellen over ons werk, maar we houden het liever eenvoudig en overzichtelijk. We werken altijd vanuit een paar heldere uitgangspunten.

  Afspraak is afspraak

  Persoonlijke benadering

  Correcte oplevering tot in elk detail

  Specialist in interieurmontage.

  Renovatie van klein tot groot

  Bij een renovatieproject heb je in veel gevallen behoefte aan een afbouwspecialist die met je meedenkt over oplossingen. De complete planning en voortgang van het werk, wil je aan een partner kunnen overlaten die weet waar hij het over heeft en die ook de beschikking heeft over de nodige kennis en ervaring. Alwood is voor jou de betrouwbare partner, die mee kan draaien in een strakke planning en tegelijkertijd flexibel is.

  Ontzorgen

  Alwood is die specialist en partner die je alle zorgen uit handen neemt, zodat je je kunt bezighouden met joúw specialiteit. We plannen niet alleen je project, maar werken voor jou ook de details uit, leveren waar nodig de inbouwmaterialen en het materieel om het project op een verantwoorde wijze te monteren. We begeleiden het project van begin tot eind en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

  Stappenplan montageproject

  Het begint natuurlijk allemaal met de aanvraag of aanbesteding voor een montageproject. Zodra die binnenkomt bij Alwood gaan we meteen voor je aan de slag.

  01
  Start offertetraject

  Start offertetraject

  Er wordt een offerte opgesteld op basis van alle vereisten uit de aanvraag.

  02
  Projectgesprek

  Projectgesprek

  De offerte wordt uitvoerig besproken met de opdrachtgever, zodat alles wat de klant voor ogen heeft ook daadwerkelijk is meegenomen in de offerte.

  03
  Gunning en planning

  Gunning en planning

  Na de gunning van het project wordt de planning bepaald en besproken welke projectleider het werk gaat begeleiden.

  04
  Definitieve opdrachten

  Definitieve opdrachten

  De definitieve prijzen van de te leveren materialen worden opgevraagd en wordt er opdracht gegeven wie wat wanneer mag leveren.

  05
  Uitvoering

  Uitvoering

  De montageploeg wordt samengesteld en doorgesproken met de voorman die het werk gaat leiden. Je krijgt een projectleider toegewezen die het werk tot aan de oplevering toe begeleidt. 

  06
  Oplevering en afronding

  Oplevering en afronding

  Tenslotte geeft de projectleider de te factureren bedragen door aan de administratie - inclusief eventueel meerwerk - en wordt het project ook financieel afgerond.

  De voordelen van Alwood

  Expertise en ervaring

  We doen al ruim 45 jaar hetzelfde: alle soorten montagewerk heel precies en deskundig uitvoeren. Dat maakt werken met Alwood geruststellend voorspelbaar.

  Afspraak is afspraak

  Onze belofte naar de klant is helder en eenvoudig; afspraak is afspraak. Kortom; dat we het werk gewoon in de afgesproken tijd en voor het afgesproken bedrag realiseren.

  Flexibel en snel

  We zijn groot genoeg om een project van elke omvang te kunnen uitvoeren, maar nog steeds flexibel genoeg om snel te kunnen schakelen met opdrachtgevers.

  Oplossingsgericht

  Tot aan de oplevering toe zijn we zeer oplossingsgericht ingesteld. In nauw overleg tussen de projectleider en de opdrachtgever zorgen we voor een perfect eindresultaat.

  Neem contact met ons op

  Wil je meer weten over onze kozijnmontage? Of hoe we je kunnen helpen bij je volgende project?