Doorgaan naar content
Alwood
 • Bij Alwood op locatie in Terborg.

  ‘Eind goed, Alwood’

  Alwood is opgericht in 1977 door Willy Ubbink, die altijd een helder doel voor ogen had; het best denkbare resultaat voor je klanten realiseren met kwalitatief hoogwaardige montage. En daarbij houd je je gewoon aan de gemaakte afspraken. Op die manier brengt het bedrijf al meer dan vijfenveertig jaar het eigen motto in de praktijk: ‘Eind goed, Alwood!’

  Wilbert en Peter Ubbink zijn trots op hun mensen:

  ‘Het zijn bescheiden perfectionisten bij Alwood’

  Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de grootste montagespecialist van Nederland op het gebied van kozijnen, interieurbouw, laboratoria, winkelinrichtingen, scheidingswanden en plafondsystemen. Maar we zijn gelukkig flexibel en slagvaardig gebleven. Dat is iets waar we met elkaar echt trots op mogen zijn. Het nakomen van afspraken is voor ons vanzelfsprekend, en we streven altijd naar perfectie in alles wat we doen. Onze medewerkers gaan daar echt ver in. Het zijn stuk voor stuk perfectionisten, maar wel met beide benen op de grond.

  Alwood is specialist in interieurmontage.

  Onze service gaat ver

  Alwood houdt zich dagelijks bezig met het monteren van kunststof, aluminium of houten kozijnen in renovatieprojecten. Wij houden van aanpakken en zijn klant- en oplossingsgericht. Onze kennis van het demonteren en afwerken van bestaande of nieuwe kozijnen, is een begrip voor onze opdrachtgevers. En onze service gaat altijd een stapje verder dan verwacht. 

  Het monteren van interieur is een van de specialisaties van Alwood.

  Persoonlijke aandacht

  Bij Alwood onderscheiden we ons door een persoonlijke benadering, een scherp oog voor detail en vakmanschap. We streven ernaar om je verwachtingen te overtreffen en je project met zorg en precisie uit te voeren, want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Samen maken we je ideeën werkelijkheid.

  Alwood is specialist in interieurmontage.

  Vast aanspreekpunt

  Bij Alwood staan we voor transparantie en gemak voor onze klanten. Daarom hebben we altijd een vast aanspreekpunt in de vorm van een projectleider. Deze ervaren professional is volledig op de hoogte van alle aspecten van jouw project, zodat je altijd up-to-date bent en verrassingen kunt vermijden.

  Persoonlijke aandacht bij Alwood.

  VCA-gecertificeerd

  Onze ervaren medewerkers zijn VCA-gecertificeerd, wat betekent dat veiligheid en kwaliteit bij ons in de genen zitten. Als organisatie zijn we nog klein genoeg om een persoonlijke service te bieden en groot genoeg om de continuïteit van zelfs de meest omvangrijke projecten te waarborgen. De mensen van Alwood zijn bovendien niet alleen gekwalificeerde vakmensen, het zijn vooral ook echte probleemoplossers.

  Van opening tot aftimmering bij een project in Zoetermeer.

  Alwood is onderdeel van VHZ

  Marktleider in Nederland met duurzame kozijnoplossingen

  VHZ is de grootste verwerker van kozijnen in Nederland en produceert 180.000 kozijnen per jaar en is sterk groeiend. De naam VHZ stamt van de Vereenigde Havezate, wat staat voor een ‘versterkt huis’. Dat is precies waar VHZ, gezamenlijk met de groep van toonaangevende bedrijven, dagelijks aan werkt: huizen en gebouwen sterk maken voor de toekomst. Veilig, comfortabel en solide. Want wij hebben niet alleen passie voor het maken van het beste product, maar ook voor het leveren van duurzame impact. Zo dragen we, als marktleider in Nederland, bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties.

  Bekijk hier de website van www.vhzgroep.nl

  Pand waar VHZ Groep zich bevind, The Mayor in Zwolle.

  De voordelen van Alwood

  Expertise en ervaring

  We doen al ruim 45 jaar hetzelfde: alle soorten montagewerk heel precies en deskundig uitvoeren. Dat maakt werken met Alwood geruststellend voorspelbaar.

  Afspraak is afspraak

  Onze belofte naar de klant is helder en eenvoudig; afspraak is afspraak. Kortom; dat we het werk gewoon in de afgesproken tijd en voor het afgesproken bedrag realiseren.

  Flexibel en snel

  We zijn groot genoeg om een project van elke omvang te kunnen uitvoeren, maar nog steeds flexibel genoeg om snel te kunnen schakelen met opdrachtgevers.

  Oplossingsgericht

  Tot aan de oplevering toe zijn we zeer oplossingsgericht ingesteld. In nauw overleg tussen de projectleider en de opdrachtgever zorgen we voor een perfect eindresultaat.

  Alle monteurs hebben de beschikking over het juiste gereedschap.

  Vragen? Of advies nodig?

  Neem gerust contact met op ons op. We denken graag met je mee.