Doorgaan naar content
Alwood
 • Bijna 15 meter hoge muur bij Almelo.

  Indrukwekkend interieur bij ARA in Almelo

  Dit project in het kort

  Project: Distributiecentrum Ara in Almelo

  Opdrachtgever: Visker Interieur

  Aannemer: Heembouw

  Distributiecentrum Ara in Almelo

  Alwood heeft onlangs een indrukwekkend project afgerond op het XL Businesspark Twente in Almelo. Ze hebben een bijdrage geleverd aan de bouw van het distributiecentrum Ara Almelo en het resultaat is absoluut prachtig! Het project werd in slechts 17 weken voltooid, met een team van 2 tot 4 monteurs die hard hebben gewerkt. Het centrum zal dienen als een belangrijke logistieke hub, waar goederen efficiënt kunnen worden opgeslagen en gedistribueerd.

  Ara Almelo is een geweldige locatie naast de ingang van het XL Businesspark Twente en langs de A35. Het project is gebaseerd op vier belangrijke pijlers: natuur, architectuur, technologie en functionaliteit. Het resultaat is een logistiek efficiënte bestemming met geavanceerde technologie, omgeven door een uniek groenscherm van bijna vijftien meter hoog en bijna één kilometer lang. De opvallende architectuur draagt bij aan biodiversiteit en maakt Ara Almelo het groene visitekaartje van het XL Businesspark Twente.

  Na het plaatsen van in totaal 332 wiebertjes in 4 fases, het bevestigen met nieten en constructiekit, en het bekleden van de trap en het plaatsen van de lamellen, was het eindelijk tijd om het resultaat te bewonderen. Het resultaat is een prachtig gebouw dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het harde werk, de toewijding en het vakmanschap van de monteurs hebben zich zeker uitbetaald.