Doorgaan naar content
Alwood
 • Interieurmontage in Scheveningen door Alwood.

  Montage aan de Strandboulevard in Scheveningen

  Dit project in het kort

  Project: Lumen Light Living, Vuurtorenweg Scheveningen

  Opdrachtgever: Hekker Interieurbouw

  Aannemer: Volker wessels

  Lumen Light Living in Scheveningen

  In Scheveningen worden momenteel latten plafonds, wandpanelen en meubels gemonteerd voor het unieke project: Lumen Light Living. Dit project omvat 69 appartementen met 35 verschillende woningtypen, die direct aan het strand van Scheveningen worden gebouwd. Het appartementencomplex zit nog in de afrondende fase en de laatste werkzaamheden zijn nog bezig.

  Lumen ligt pal naast het strand, de boulevard en de haven, en van al deze Scheveningse elementen zie je iets terug in het gebouw. De werkzaamheden vinden plaats in de algemene ruimtes en de kelder van het gebouw. De locatie van het project is zeer mooi, omdat het complex dicht bij het strand staat en naast de bekende vuurtoren komt te staan.

  Tijdens dit project hebben de monteurs te maken met speciale materialen. Zo is het latten plafond zelf ontworpen door middel van een kliksysteem. Voor het plafond, de koplatten en de wandbekleding wordt gemodificeerd fraké hout gebruikt. Alwood is trots op de unieke ontwerpen en materialen die worden gebruikt tijdens het project. Het latten plafond is een bijzonder hoogtepunt en zal zeker een mooie toevoeging zijn aan het gebouw.